Pocetna » Film


Ben Affleck i Matt Damon produciraju seriju za Syfy




  Ocenite članak: 0
pregleda: 834
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-04-07


Futuristički špijunski triler 'Incorporated' donosi priču o svijetu gdje tvrtke imaju neograničenu moć


Syfy je dao zeleno svjetlo za novi projekt - seriju Incorporated, koju će zajednički producirati poznati glumci Matt Damon i Ben Affleck.

Špijunski triler smješten je u budućnost u kojoj tvrtke imaju neograničenu moć. Incorporated donosi priču o izvršnom direktoru Benu Larsonu, koji je prisiljen promijeniti svoj identitet kako bi se infiltrirao u opasan korporativni svijet i spasio ženu koju voli. U tom će se procesu suprotstaviti cijelom sustavu - uz smrtonosne posljedice.



Seriju su stvorili David i Alex Pastor, koji su napisali scenarij te će režirati pilot epizodu. Incorporate bi se trebao dotaknuti rastućeg utjecaja korporacija i osobnih interesa u Washingtonu kroz napetost, akciju, složene likove i mračan smisao za humor sa ciljem da uvuku gledatelje u svijet budućnosti gdje su moralne granice kakve mi poznajemo potpuno nestale.

Dave Howe, predsjednik Syfyja, o projektu je rekao: "Incorporated je uzbudljiv primjer onoga što znanstvena fantastika radi najbolje: predstavlja mogućnosti koje donosi prepoznatljiva budućnost u kojoj se suočavamo sa utjecajima i posljedicama naših djela."


IZVOR