Pocetna » Film


Ben Affleck novi je Batman!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1058
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-23

Slike iz Ben Affleck novi je Batman!


Ben Affleck je novi Batman, vijest je to koja je preplavila internet nakon niza dugih i mučnih nagađanja. Ben će tako biti osmi glumac po redu koji će uskočiti u Batmanovo odijelo i zamijeniti prethodnog glumca Christiana Balea u ulozi Bruce Waynea u nadolazećem projektu neslužbenog naziva "Batman vs Superman".



- Znali smo da nam je potreban izuzetan glumac koji će predstavljati jednog od najpopularnijih superheroja DC Comicsa, a Ben Affleck ispunjava taj uvjet, i više od toga. Njegova sjajna karijera svjedoči o njegovom talentu, a znamo da će i redatelj Zack Snyder pridonijeti oslikavanju podvojenog lika - izjavio je predsjednik odjela za kreativni razvoj Warner Bros Picturesa, Greg Silverman.

I nakon što je razriješena velika nepoznanica, podsjetimo kako će se u u spomenutom nastavku filma "Man of Steel", koji se u kinima očekuje 17. srpnja 2015. godine pojaviti, točnije reprizirati uloge još Henry Cavill kao Superman naravno, Amy Adams i Diane Lane.

- Ben će biti odlična suprotnost Henryju kao Supermanu - kazao je Zack Snyder, redatelj filma koji je oduševljeno nadodao kako se jako veseli raditi s njima na projektu.

Koje je vaše mišljenje o Afflecku kao Batmanu?


IZVOR


0   Spam
Orion   (2013-08-23 10:20 PM) [Sadrzaj]
nekako mi on nije za Batmana...no vidjet ćemo kako će se pokazati :)