Pocetna » Film


Benedict Cumberbatch ima novu ulogu.
  Ocenite članak: 1
pregleda: 247
Dodao/la: Nemanja1234
datum: 2017-02-19

Slike iz Benedict Cumberbatch ima novu ulogu.


Benedict Cumberbatch će glumiti u novoj BBC-jevoj adaptaciji djela The Child In Time autora Iana McEwana. Zvijezda Sherlocka glumit će Stephena Lewisa, glavnog lika u televizijskoj adaptaciji popularnog djela.

McEwanov roman smješten je u distopijsku budućnost. Nakon što Stephenova kćer Kate nestane u supermarketu on počinje piti i gledati besmislene televizijske programe kako bi utopio svoju tugu.

Uskoro se rastaje sa suprugom Julijom, koja se također potpuno izolirala od svega. No, nakon slučajnog susreta sa kvantnim fizičarem koji ima teorije o vremenu i prostoru izgleda da sve nije baš onako kako se na prvu čini.

Iako zvuči pomalo zbunjujuće čini se da je Cumberbatch douševljen pričom: "Pročitao sam roman prije nekoliko godina i urezao mi se u pamćenje - dubok, predivan i vrlo dirljiv. Samo Ian McEwan može pisati o gubitku sa takvom iskrenošću."

Cumberbatch će u filmu glumiti te će ga producirati. Drugi detalji vezani uz produkciju još nisu poznati.


IZVOR


0   Spam
FUBAR   (2017-02-20 4:04 PM)
Bas me zanima kakav ce ispasti film od svega ovoga.Nadam se svemu najboljem ,ali nikada se ne zna /i ranije su znali "upropastiti" dobro delo/.Ostaje mi samo da se strpim ,sacekam i vidim film kada izadje ...  B)