Pocetna » Zanimljivosti


Benedikt Kamberbač otkrio šokantne detalje sa snimanja serije




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1059
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-05-06


Poznati britanski filmski i serijski glumac Benedikt Kamberbač (Benedict Cumberbatch) šokirao je javnost svojom poslednjom izjavom.

Naime, zarad snimanja nove serije u kojoj tumači glavnog lika, Benedikt je morao u potpunosti da promeni svoje navike i ponašanje.

U novoj seriji Kamberbač tumači Patrika Melrouza (Patrick Melrose), lika čiji se život sastoji od niza horora, od kojih su neki izazvani heroinskom zavisnošću.

Serija govori o Melrouzu koji je odrastao u porodici više klase u severnoj Francuskoj. Uprkos brojnim privilegijama njegovo detinjstvo nije bilo srećno jer je trpio zlostavljanje. Kako bi izbrisao bolna sećanja, Patrik u 20-im godinama počinje da se drogira, i postaje poznat u javnosti kao ‘drzak i smešan plejboj’.

- Uvek pristupaš jako voljenom književnom liku sa strepnjom. Znaš od početka da ne snimaš priču koju imaš u glavi kao čitalac tih knjiga i pustiš druge da imaju svoja očekivanja.

Serija se vrti oko veoma iskusnog narkomana, pa je ubrizgavanje heroina u vene i njegov učinak na tijelo i um bilo od velike važnosti - ispričao je Kamberbač.

Dodao je kako su romani Edvarda Sent Obina (Edward St Aubyn), po kojima je pravljena serija, ‘najizvanrednije postignuće u prozi 21. stoljeća’.

- Jako je uzbudljivo igrati Patrika, jer se njegov život sastoji od niza horora - rekao je Kamberbač.

Glumcu je bilo, kaže, izazovno igrati lik u periodu od 25 do 45 godina. Takođe je uložio mnogo truda da bi ‘ulovio’ držanje i Patrikov način govora.



IZVOR