Pocetna » Zanimljivosti


Betty White slavi 93. rođendan




  Ocenite članak: 0
pregleda: 818
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-18


Pogledajte kako je flash mob iznenađenje za svoj rođendan primila omiljena bakica Hollywooda Betty White


Betty White, jedna od najvoljenijih bakica Hollywooda i simpatična glumica oštrog jezika, u subotu je proslavila 93. rođendan. Još uvijek aktivna i tražena glumica, ljubiteljica publike, na setu serije Ludnica u Clevelandu doživjela je ugodno iznenađenje.

Povodom njezinog rođendana ekipa serijala pripremila joj je dirljiv ali i zabavan suvremen rođendanski doček – flash mob. Betty White, za koju možemo reći da nikada nije zaostajala za vremenom, plesni spektakl je pratila s oduševljenjem i v bila dirnuta gestom svojih kolega i suradnika.

Ples koji su za Betty pripremili možete vidjeti u kratkom videu objavljenom na YouTube kanalu Tv Landa. Havajsku temu je organizirala asistentica Betty White, koja po običaju svakog dana na setu dočekuje glumicu havajskim plesom.

Nakon plesne koreografije koju su predvodile zvijezde "Ludnice u Clevelandu" Valerie Bertinelli, Jane Leeves i Wendie Malick, cjelokupna ekipa joj je uz šareni transparent zaželjeli sretan rođendan.

Betty White je vidno oduševljena uspjela izustiti samo jedan sebi svojstven komentar: „U 93. godini ovakvo nešto ne bi trebalo raditi!“

Betty White još uvijek aktivno glumi, prvenstveno kao jedna od vodećih uloga u spomenutom serijalu, čija je 6. i završna sezona upravo u tijeku emitiranja.


IZVOR