Pocetna » Estrada i Tv


Bez gaćica i brushaltera: Sevaju butine, grudi, međunožje... Gde je granica?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1358
Dodao/la: Gale
datum: 2014-08-25

Slike iz Bez gaćica i brushaltera: Sevaju butine, grudi, međunožje... Gde je granica? Slike iz Bez gaćica i brushaltera: Sevaju butine, grudi, međunožje... Gde je granica? Slike iz Bez gaćica i brushaltera: Sevaju butine, grudi, međunožje... Gde je granica? Slike iz Bez gaćica i brushaltera: Sevaju butine, grudi, međunožje... Gde je granica?


Kada žele da modno zablistaju i zasene zvezde nas obično ostave otvorenih usta, i to sve češće u negativnom kontekstu. Poslednja dodela MTV VTA nagrada bila je prilika da se zaista zapitamo: da li su se ove žene obukle iliu svukle. Na crvenom tepihu u Los Anđelesu poznate pevačice i glumice otkrile su više nego što je potrebno i potvrdile pravilo da sve češće izlaze bez veša, nego u njemu.



RITA ORA

Već viđeni prorezi, rascepi...Rita Ora je izgledala impresivno i seksi u crvenoj satenskoj haljini, ali je delovala više kao da se ogrnula, nego obukla.



DŽENFER LOPEZ

Izvajano zmijsko telo JLo pokazuje "na sva zvona", a ova haljina iako je efektna za scenski nastup, prilično je "nestašna" pod naletima vetra. Diva je svakako ostala zapamćena i primećena, ali malo je verovatno da je uživala i osećala se udobno.



TEJLOR SVIFT

Iako zvezda i često puta proglašavana za modnu ikonu, Tejlor je ovog puta na crvenom tepihu izgledala kao da se spustila sa trapeza. Smela kombinacija koja liči na triko nije ono šta njeni fanovi očekuju.



DEMI LOVATO

Dekolte do pupka? Ništa novo, ali Demi je svakako trebala pažljivije da bira s obzirom da njene grudi ne izgledaju sjajno u ovom modelu.



AMBER ROUZ

Njen stajling je zaista nestvaran. Mada je njena publika navikla na razne modne ludorije i promašaje, ovaj put je Amber prevazišla samu sebe. Ali, ona svakako ne mari za mišljenje drugih.



KIM KARDAŠIAN

To što je Kim htela da stavi akcenat na grudi ne čudi, ali dekolte koji je odabrala svakako je problematičan. Pramenovi kose, ipak, pomogli su da ništa ne ispadne.


IZVOR