Pocetna » Tracevi


Bijonse za rođendan časti, bikinijem.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1020
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-11-16


Posle duže pauze, Bijonse je opet u žiži medijskog interesovanja jer je, navodno, počela rad na novom albumu, a fanove je "podgrejala" i privatnim fotografijama u bikiniju i bez šminke.

Obožavaoci njene muzike, ali i ljubitelji oblina mogu na pevačicinim privatnim fotografijama da pare oči, jer samo Jay Z to sve može i da pipne... Fotke, koje su već obišle svet, su zabeležene na krstarenju luksuznim brodom na kojem je 4. septembra Bijonse sa svojom porodicom proslavila 31. rođendan.

U ovom foto albumu, osim razgolićenog "pejzaža", možete videti i kako je njen dragi, uz "veliku pomoć" njihove ćerkice Blu Ajvi Karter ukrasio rođendansku tortu šarmantne pevačice. Pored slatkiša na meniju je bilo i pečeno pile, skupa vina...

Bijonse već neko vreme uživa isključivo u malim porodičnim radostima, pošto je nakon rođenja ćerke u januaru ove godine napravila pauzu u muzičkoj karijeri. Ipak, izgleda da nećemo dugo čekati nove hitove, pošto je pevačica nedavno najavila ponovni ulazak u studio.

Veliki povratak na scenu slavne pop dive očekuje se u februaru na "Super bolu", posle čega bi trebalo da budu poznati i datumi turneje u okviru koje će da poseti i Beograd.