Pocetna » Film


Bliži se zadnja sezona "Sinova anarhije"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 795
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-07-21


Sinovi anarhije, kreatora Kurta Suttera, približavaju se svome kraju, no ne prije nego što nam priušte još jednu uzbudljivu bajkersku vožnju. Uz nekoliko sitnih poslastica, koje su objavili za sve obožavatelje žedne novih nastavaka ovog kriminalističkog trilera, saznajemo i datum emitiranja posljednje sezone "Sinova anarhije". Sedma sezona će debitirati na američkim malim ekranima 9. rujna.

Povodom toga objavljena su dva kratka teaser trailera i slika iz prve epizode sezone, a ne dvojimo kako nas očekuje još takvih promotivnih materijala do rujna.

Sedma sezona će otpočeti s prvom epizodom u trajanju od sata i 45 minuta. U posljednjoj sezoni naći ćemo Jaxa (Charlie Hunnam) u zatvoru, a za rasplet događaja, koji su svoj vrhunac postigli na samom kraju 6 sezone, ključan će biti veliki sukob i osveta Jaxa povodom ubojstva njegove voljene žene.

Lista glumaca koja će se pojaviti u idućoj sezoni je uistinu impresivna, a provuklo se i poneko intrigantno ime iz svijeta glazbe, poput Marilyn Mansona i Courtney Love.


Potvrđen je povratak Waltona Gogginsa u ulozi Venusa Van Dama, vidjet ćemo i C. C. H. Pounder kao tužiteljicu Tyne Patterson, Petera Wellera u ulozi Charlieja Baroskyja i Kim Dickens kao Diosa madame Collette. Annabeth Gish će se pojaviti kao novi šerif, a Drea de Matteo, David Labrava i Niko Nicatera također će ponoviti svoje uloge.

U glavnim ulogama su Charlie Hunnam, Katey Sagal, Kim Coates,Tommy Flanagan, Mark Boone Junior, Dayton Callie, Theo Rossi i Jimmy Smits.


IZVOR