Pocetna » Ljubav i Sex


Bliznakinje žive od seksa i u 69!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 535
Dodao/la: Inn@
datum: 2012-05-31


Knjiga pala ne jedno slovo kada je Luis otišla u penziju jer zbog artitisa nije mogla više da diže noge, ali Martina radi za obe.

Luis i Martina Fokens, bliznakinje prostitutke iz Amsterdama, imaju 69 godina i još se bave najstarijim zanatom na svetu.


Njih dve su zvezde filma "Meet the Fokkens", koji će biti prikazan ovog leta u Njujorku.

Luis i Martina, veteranke slavne ulice Crvenih fenjera, pričaju kako su se vremena promenila od početka 60-ih godina prošlog veka kada su počele da svoju karijeru, piše Dejli mejl.

"Imali smo trikove, retko smo se stvarno j....., osim ako nam za to nisu dobro platili", priča Luis.

Ona je pre dve godine morala da se penzioniše zbog artitisa i ne može da digne noge, ali njena sestra i dalje radi jer ne mogu da žive od državne penzije.

Sestre, između ostalog, pričaju i o vibratorima u seks-šopu i raspravljaju o njihovom kvalitetu i kako treba da se koriste.

Bakice su tokom svoje karijere uspele da se oslobode makroa i osnovale su i prvi neformalni sindikat prostitutki.

Režoseri filma su su izjavili da su Luis i Martina prave staromodne amsterdamske prostitutke - slobodne, vesele i nikog se ne boje.

Iako je prostitucija u Holandiji legalna, neprestano su ih osuđivali."Kada jednom odradiš posao, ti si k.rva i nikad se nećeš osloboditi tog imena", rekal je jedna od sestara.