Pocetna » Estrada i Tv


Borba za rejting: Ivan Ivanović vodi i jutarnji program!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 876
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-28

Slike iz Borba za rejting: Ivan Ivanović vodi i jutarnji program! Slike iz Borba za rejting: Ivan Ivanović vodi i jutarnji program!


Ivan Ivanović definitivno je glavni adut TV „Prve“ u borbi za rejting. Osim čuvene emisije u večernjem terminu, on će uskoro, kako “Blic” ekskluzivno saznaje, početi da vodi i jutarnji program.

- Televizija „Prva“ priprema jutarnji program, koji će uskoro početi da se emituje. U želji da budu što konkurentniji, odlučili su da Ivanović ima svoj segment u okviru ove informativne emisije. Dakle, on neće voditi ceo program, već će za to biti zadužen voditeljski par koji će tek biti odabran, ali će zabavni deo, koji se odnosi na goste iz oblasti muzike, sporta i glume, pripasti njemu. Ivan je prihvatio ponudu i svi na televiziji računaju da će on biti presudan faktor u budućoj borbi za gledanost - rekao je za “Blic” izvor blizak produkciji, dok na televiziji nisu potvrdili, ali ni demantovali naše saznanje.

- Mi se uveliko spremamo za sledeću sezonu. Biće dosta novina u pogledu formata i emisija, ali je još uvek rano da otkrivamo detalje. Publika je navikla na kvalitet i raznovrsnost programskog sadržaja kada je Prva srpska televizija u pitanju, tako da ćemo ostati dosledni tome i ubuduće - rekla je za “Blic” Slađana Paunović, PR menadžer ove kuće.

Po svemu sudeći, borba za gledaoce će uskoro počinjati od rane zore jer, pored već etabliranih RTS i „Pinka“, i novoosnovana TV „Nova“ pokazuje veliko interesovanje za ovaj segment programa.

Tako se ovih dana pisalo da uveliko pregovaraju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem, što su oni demantovali, ali to ne znači da će TV „Nova“ odustati od želje da napravi atraktivan jutarnji program.

Ratovi televizija

Borba B92 i TV „Nove“


Dok se jedni bore za gledanost, drugi se bore za ime. Televizija B92 nedavno je uputila dopis Republičkoj radiodifuznoj agenciji (RRA) da oduzme dozvolu TV „Nova.rs“, koja je nedavno dodeljena za emitovanje u kablovskom sistemu SBB-a. Pravni tim Televizije B92 za dnevni list „Danas“ kaže da oni već imaju projekat pod imenom TV „Nova“ i da su podneli prijavu žiga Zavodu za intelektualnu svojinu. Do komentara nadležnih iz TV „Nove“ nismo uspeli da dođemo.

Transfer


Jovana Joksimović i Srđan Predojević već su bili zvezde „TV transfernog roka“. Naime, oni su do 2010. bili udarni tandem Javnog servisa, a onda su svoju karijeru nastavili na konkurentskom „Pinku“.


IZVOR