Pocetna » Zanimljivosti


Bosanac optužio Malezijku da mu je uzela spermu: Tražila je da to radimo 6 puta dnevno sat vremena




  Ocenite članak: 0
pregleda: 631
Dodao/la: Gale
datum: 2013-09-03


Jedan Bosanac, sa stalnim prebivalištem u Maleziji, ući će u sudske anale te zemlje. Ervin Ahbabović tuži svoju bivšu devojku, jer ga je navodno iskoristila samo kako bi mu samo uzela spermu, prenosi sarajevski portal Klix.ba

Ahbabović tvrdi da ga je bivša iskoristila ne bi li dobila dete sa evropskim genima, te je podneo tužbu Vrhovnom sudu u Kuala Lumpuru.

Ahbabović, koji ima i firmu u toj zemlji, tvrdi da je ušao u vezu sa iskrenim osećanjima i ljubavi. Kada im se 7. februara 2010. godine rodio sin, Ervin je verovao da je to prekretnica ka braku, međutim njegova devojka se nije složila.

On tvrdi da ga je nakon rođenja deteta, 29-godišnjakinja uvek optuživala i tražila razlog za svađu, te je naveo da je i želja za seksom njegove devojke prelazila granicu normalnog.

"Tražila je da to radimo šest puta dnevno po jedan sat. Pretila je da će počiniti samoubistvo ukoliko joj ne ispunim seksualne želje ili je napustim bez razloga", kazao je Ahbabović.

Nakon prekida, devojka je zabranila Ervinu da viđa dete, i kako on tvrdi, priznala mu je da ga je iskoristila samo zbog sperme.

Ahbabobić traži novčanu nadoknadu u iznosu od 140.000 evra, a 1. oktobra počinje suđenje.


IZVOR