Pocetna » Film


"Bourne": Vincent Cassel protiv Matta Damona




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1487
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-09-02


Za novi nastavak o Jasonu Bourneu novog negativca će utjeloviti Vincent Cassel


Variety ekskluzivno donosi vijest da će u novom nastavku u franšizi o Jasonu Bourneu s Mattom Damonom jednog od zlikovaca utjeloviti poznati Francuz Vincent Cassel.

Detalji o filmu još uvijek nisu poznati, samo se zna da će Cassel zaigrati ubojicu koji traži Bournea. Slične zlikovce su već glumili Clive Owen, Karl Urban i Edgar Ramirez u prijašnjim nastavcima.




Podsjetimo, za režiju je (ponovno) zadužen Paul Greengrass (Bourneova nadmoć i Bourneov ultimatum) koji će u suradnji s Christopherom Rouseom napisati i scenarij dok su od glumačke ekipe potvrđeni Alicia Vikander, Tommy Lee Jones i Julia Stiles koja će reprizirati svoju ulogu iz prijašnjih nastavaka.

Tri filma o Jasonu Bourneu s Mattom Damonom su u 5 godina (od 2002. do 2007. kad je izišao zadnji film) zaradili skoro milijardu na svjetskim kino blagajnama. Spin off serijal Bourneovo naslijeđe iz 2012. godine u kojem smo u glavnoj ulozi gledali Jeremyja Rennera također sprema nastavak, a čini se da će obje verzije Bournea stići u kina u isto vrijeme.

Bourne 5 se u kinima očekuje 29.jula 2016. godine.


IZVOR