Pocetna » Film


Braća Coen spremaju koncert u New Yorku
  Ocenite članak: 0
pregleda: 282
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-23

Slike iz Braća Coen spremaju koncert u New Yorku


Jack White, Marcus Mumford i Patti Smith među izvođačima su na posebnom koncertu u New Yorku kojeg 29. rujna organiziraju legendarni filmaši braća Coen i T Bone Burnett.Ovaj događaj pod naslovom "Another Day, Another Time: Celebrating the Music of Inside Llewyn Davis", predstavit će uživo glazbu iz novog filma Joela i Ethana Coena, i pjesme s folk scene Greenwich Villagea 60-tih godina prošlog stoljeća koja je inspirirala film, piše Mtv.

Osim njih nastupit će i Gillian Welch i Dave Rawlings, Joen Baez i Secret Sisters., kao i nekoliko glumaca iz filma - John Goodman, Oscar Isaac i Carey Mulligan, supruga Marcusa Mumforda. Dio prihoda bit će proslijeđen Nacionalnoj zakladi za očuvanje snimki (National Recording Preservation Foundation).

Soundtrack za "Inside Llewyn Davis" bit će objavljen 11. studenog. Album je producirao T Bone Burnett, uz naravno Joela Coena i Ethana Coena, a isti tim zaslužan je i za vrlo uspješan i Grammyjem nagrađeni soundtrack iz filma "O Brother, Where Art Thou?" iz 20.

Na njemu će se naći 14 pjesama, a među njima je i nikad dosad objavljena snimka Boba Dylana, pjesma 'Farewell', snimljena 1964. tokom rada na albumu "The Times They Are A-Changin".


IZVOR