Pocetna » Film


Braća Pola Vokera u nastavku filma "Paklene ulice 7"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 1053
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-16

Slike iz Braća Pola Vokera u nastavku filma "Paklene ulice 7"


Kejleb i Kodi Voker završiće akcione scene svog brata, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, i tako pomoći produkciji da se film okonča.

NjUJORK - Braća Pola Vokera "uskočiće" umesto pokojnog glumca kako bi pomogli da se završi snimanje "Paklenih ulica 7", filma na kome je Voker radio kada je poginuo u saobraćajnoj nesreći u novembru.

Kejleb i Kodi Voker završiće akcione scene svog brata i "popuniti male praznine u produkciji", naveo je studio Universal a prenose agencije."To što su oni sa nama čini nam se kao da je Pol sa nama takođe", naveo je studio na svojoj Fejsbuk strani.

Produkcija sedmog dela "Paklenih ulica" nedavno je nastavljena pošto je zbog Vokerove pogibije zaustavljena.

Voker (40) poginuo je u saobraćajnoj nesreći 30. novembra u blizini Los Anđelesa zajedno sa svojim prijateljem Rodžerom Rodasom. Policija je utvrdila da je razlog nesreće bila prebrza vožnja.

Premijera "Paklenih ulica" odložena je za april 2015. Film, koji režira Džejms Van i u kome igraju i Vin Dizel i Tajris Gibson, "prepakovan" je kako bi se uklopile scene u kojima je Voker i njegovom liku dala neka vrsta završnice.


IZVOR