Pocetna » Film


Bradley Cooper u "Guardians of the Galaxy"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 3075
Dodao/la: Orion
datum: 2013-08-23

Slike iz Bradley Cooper u "Guardians of the Galaxy"


Marvel Studio nalazi se u pregovorima sa Bradleyem Cooperom i Elizabeh Olsen oko pridruživanja glumačkim postavama dva njihova filma, potvrđeno je za Hollywood Reporter.

Marvel je u ranoj fazi pregovora sa Cooperom da posudi glas Rocket Raccoonu u njihovom znanstveno-fantastičnom avanturističkom filmu Guardians of the Galaxy. Marvel je istovremeno i u pregovorima sa mladom Olsen za ulogu Scarlet Witch u filmu The Avengers: The Age of Ultron, nastavku vrlo uspješnog prvog dijela iz 2012. godine.

Guardians of the Galaxy su već počeli sa produkcijom, sa Jamesom Guunom za redateljskom palicom i Chrisom Prattom, Zoe Saldanom i Beniciom del Torom među glumačkom ekipom. Uz pregovore s Cooperom za ulogu Rocket Racoona, genetski modificiranog rakuna sa naklonošću prema pištoljima i eksplozivima, također se dogovara da Vin Diesel svoj glas posudi Grootu, gigantskom čovjeku-drvu.


Olsen bi se, s druge strane, u drugom dijelu Osvetnika mogla naći u jednom od Marvelovih glavnih ženskih likova. Scarlet Witch obično nosi plašt i šiljastu kacigu, a ima moć utjecati na određene događaje, mijenjajući vjerojatnosti. Njene mogućnosti također ponekad uključuju mogućnost oblikovanja stvarnosti. 




Scarlet Witch je sestra blizanka Quicksilvera, mutanta koji se kreće i razmišlja nadljudskom brzinom, a njih dvoje su djeca kultnog zlikovca Magneta. S vremenom njih dvoje postaju sastavni dio Osvetnika te se Scarlet Witch uda za androida poznatog kao The Vision, kojeg je stvorio Ultron.


Guardians of the Galaxy se očekuju početkom kolovoza sljedeće godine, dok ćemo The Avengers: The Age of Ultron gledati tek na proljeće 2015. godine.



IZVOR