Pocetna » Film


„Brzi i žestoki 8“ nisu ni blizu početka produkcije




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1220
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-04-09


Osmica će svakako ugledati svjetlo dana, ali još ne postoji ni okviran scenarij, scenarist niti redatelj


Može li Universal zadržati obitelj na okupu?

Najnoviji nastavak u franšizi Brzi i žestoki trenutno broji zaradu od skoro 500 milijuna dolara diljem svijeta zbog čega je još jedan nastavak praktički sigurna stvar, no čini se da ne ide sve po planu, javlja The Hollywood Reporter.



Prošle godine je rečeno da bi Universal htio 10 filmova u franšizi, no za osmi film još uvijek ne postoje ni scenarist niti redatelj. Što se tiče dosadašnjih redatelja, James Wan (Brzi i žestoki 7) trenutno radi na novom nastavku Prizivanja (The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist) koji bi se u kinima trebao naći sljedeće godine tako da se vrlo vjerojatno neće vratiti ovoj franšizi, a redatelj filmova Brzi i žestoki 3, 4, 5 i 6 Justin Lin je zauzet radom na Star Trek 3.

I dok su najvažnija mjesta još uvijek prazna, Vin Diesel se trudi iznositi ideje za novi nastavak pa je tako spomenuo da će radnja biti smještena u New York te da će lik Kurta Russella, kojeg smo upoznali u sedmici, biti okosnica osmice.

Više informacija se očekuje na konvenciji CinemaCon krajem travnja kada bi Universal trebao odrediti datum izlaska osmog filma u franšizi, a obožavatelji se nadaju da će se saznati i puno više, odnosno da će do tada redatelj i/ili scenarist biti poznat/i.


IZVOR