Pocetna » Film


"Brzi i žestoki 8": poster i trailer!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2176
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-12-12


Novi napeti nastavak stavlja ekipu na najteži test dosad, a o čemu se radi ćemo saznati u travnju 2017.


Universal je otkrio prvi trailer i prvi poster za novi nastavak Brzih i žestokih čiji je službeni naslov Brzi i žestoki 8 (Fast & Furious 8), a u nekim zemljama The Fate of the Furious.



Poster je objavljen na službenom Twitteru filma, a trailer je stigao oko 2 sata u noći po našem vremenu i otkriva nam nešto više o samoj radnji filma.

Sinopsis glasi: Dom i Letty uživaju, Brian i Mia su "u mirovini", a ostatak ekipe je oslobođen optužbi tako da svi žive prilično normalnim životom. No, kad tajanstvena žena (Charlize Theron) ponovno uvede Doma u kriminalni svijet kojem očito ne može pobjeći, obitelj će se suočiti s velikom izdajom. Ostatak ekipe će morati ostaviti sve kako bi vratili čovjeka zbog kojeg su uopće postali obitelj... čeka ih najveća avantura ikada.

Brzi i žestoki 7 su oborili rekorde prošle godine te, među ostalim, postali film koji je najbrže zaradio milijardu dolara diljem svijeta. Ukupno je zaradio 1,51 milijardu dolara u kinima što je skoro duplo od drugog po redu najisplativijeg filma u franšizi, Brzi i žestoki 6 koji je zaradio "samo" 788 milijuna dolara. Mnogi očekuju da će osmi film zaraditi preko milijarde.

Novi nastavak je režirao F. Gary Gray (Straight Outta Compton), a glumačku ekipu čine Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Eva Mendes, Elsa Pataky, Lucas Black, Nathalie Emmanuel, Kurt Russell, Kristofer Hivju, Scott Eastwood, Helen Mirren i Charlize Theron .



Brzi i žestoki 8 nam stižu u kina u aprilu sljedeće godine nakon kojeg čekamo Brze i žestoke 9 i 10 koji su planirani za travanj 2019., odnosno 2021. godine.


IZVOR