Pocetna » Zanimljivosti


BUDI SEKSUALNU GLAD: Kanibal droga stigla u Srbiju?
  Ocenite članak: 0
pregleda: 503
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2013-01-22


Kristal met je poznat i po tome što budi neutoljivu seksualnu glad, pa se dešavalo da su narkomani drogirani ovom supsatncom silovali mame, sestre, babe, pa čak i očeve i braću
Među 8,5 kilograma amfetamina, koliko je srpska policija zaplenila pre dva dana, posle hapšenja četvoročlane međunarodne bande dilera droge, nalazi se i veća količina kristal meta, opasne droge koja od narkomana pravi kanibale.

- Primetili smo da među narkomanima u Srbiji poslednjih meseci raste interesovanje za kristal met, tako da ne čudi što je prvi put zaplenjena veća količina ove droge. Ovo je drugi pokušaj dilera da ubace met na srpsko tržište. Prethodno je jedan državljanin Srbije, koji je krajem prošle godine uhapšen u Japanu, planirao da kristal met ubaci u Srbiju – rekao je izvor blizak istrazi.

Poslednjih nekoliko meseci kristal met je postao pravi hit među zavisnicima, budući da ne izaziva jake fizičke krize!

- Međutim, ova droga ima gomilu negativnih efekata, poput poriva za kanibalizmom! Met je poznat i po tome što budi neutoljivu seksualnu glad, pa se dešavalo da su narkomani drogirani kristal metom silovali mame, sestre, babe, pa čak i očeve i braću! Konzument postaje euforičan, raste mu samopouzdanje, posle čega dobija jake halucinacije! Postaje paranoičan, nervozan i vrlo opasan po okolinu – tvrdi ovaj sagovornik.

Tipičan zavisnik od meta često ima osećaj da mu po telu gamižu insekti i gmizavci, pa se nekontrolisano češe sve dok ne napravi žive rane!

- Najviše brine to što se ova droga savremenim hemijskim procesima lako sintetizuje, a jeftinija je od heroina i kokaina. Droga može da se proizvodi i u kućnim laboratorijama, a gram meta košta 70 evra. Može da se uzme kao pilula, da se ušmrkava kao prah ili da se ubrizgava injekcijom. Višestruko je opasnija od kokaina i heroina jer deluje pogubno na mozak i centralni nervni sistem. Korisnik počinje i fizički da propada, dobija jezive ekceme i plikove po celom telu, a veliki broj na kraju oboli od HIV-a – kaže on.


0   Spam
tolinkaTOXI   (2013-01-24 10:56 PM)
OMG sta sve nece izmisliti........

0   Spam
Drogg-Dillah   (2013-01-23 11:27 PM)
Lepo, lepo..  Bice posla i za dilere. :D

0   Spam
Roby_the_King   (2013-01-23 10:13 PM)
Cccccc strasno :)))) :)

+1   Spam
LaMistress   (2013-01-23 11:42 AM)
Boze sacuvaj sta sve nece napraviti......