Pocetna » Zanimljivosti


Čekala da vaskrsne: Čuvala leš muža tri godine – djecu tjerala da ga hrane!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 812
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-22


Majka petoro djece iz Rusije odlučila je da tijelo muža ''sačuva i sačeka dok ne vaskrsne''. Žena, koja je inače sljedbenik pentekostalaca, čuvala ga je u jednoj od soba kuće

U centralnom ruskom regionu u Jaroslavlju, majka petoro djece čuvala je tijelo svog supruga u stanu gotovo tri godine nakon njegove smrti, saopšteno je iz tužilaštva.

Žena koja je opisana kao sljedbenik pentekostalaca bila je toliko uznemirena zbog smrti supruga, da je odlučila da ga sačuva do “trenutka dok ne vaskrsne”.

Istraga je pokrenuta nakon što je u julu pronađeno tijelo u plastičnoj vreći u fazi raspadanja, javlja agencija AP.

Istražni organi naveli su da je žena stavila tijelo na krevet u jednu od soba i da je od djece tražila da mu pričaju i da ga hrane. Međutim, dvoje od petoro djece odlučilo je da se oslobode tijela, kada se porodica preselila.

Dvije djevojčice, najstarija djeca preminulog, spakovala su ga u kese za đubre i pokušale da ga ubace u garažu, međutim, tijelo koje je već bilo u fazi raspadanja, krenulo je da se raspada i da dijelovi tijela ispadaju iz kese.

Nemoćne da bilo šta urade, riješile su da pozovu policiju i prijave čitavu situaciju.

Nakon uviđaja, majku je policija odvela na kliniku za mentalno oboljele, a djeca će nakon odgovarajuće terapije najvjerovatnije biti data na usvajanje.


+1   Spam
TheVampireGirl   (2012-11-24 1:12 AM) [Sadrzaj]
Eh mili boze, kakvih sve budala na ovom svetu ima...

0   Spam
LaMistress   (2012-11-22 5:19 PM) [Sadrzaj]
%) %) %) %)