Pocetna » Ljubav i Sex


Četiri stvari kojima devojke teško odolevaju kod muškaraca!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 666
Dodao/la: Kajolani
datum: 2013-04-13


1. Stav

Nikada u životu nisam čula nijednu devojku da kaže kako voli metiljave muškarce sa kičmom poput žele bombone. To su muškarci koji vam se neće suprotstaviti ni kad ih nepravedno optužujete, koji nikada ne znaju gde bi išli i šta bi radili, nemaju nikakav stav po pitanju svoje budućnosti ili prijatelja. Planovi im se svode na to koliko čaša piva će popiti te večeri i sve više od toga deluje im kao daleka budućnost. Da vas, ne daj Bože, napadne neki pijani mangup u kafani, verovatno bi vas gurnuli njemu u naručije uzvikujući “Evo, brate, vodi je”.

Dečko sa stavom će znati da vas zaštiti. Ne tako što će nekom polomiti nos, već će na civilizovan način stati u vašu odbranu. To je dečko koji zna šta želi od života, sa kojim možete da pričate o svemu, obavešten i spreman da iznese stav. Dečko koji neće život podrediti vašim željama, već će živeti svoj, a vi ćete biti tu da ga dopunjujete. Neće vam ni lupiti par vaspitnih ako vam je suknja kraća nego što on veruje da treba da bude. Niti će se unezveriti od alkohola kao svinja, pa vam praviti probleme po komšiluku. Poštovaće vas, ali ne po cenu da postane Zlatna patofna godine. Devojke vrlo lako shvate ko ima stav a ko nema, i nažalost – kada shvate da nekog mogu da muštraju kako im je volja, one to i rade. Ne iz pakosti ili zlobe, već jednostavno zato što mogu. Dečko sa stavom to neće dozvoliti.

2. Šarm

Garantujem vam da dečko koji se ne bi podveo pod kategoriju “lepotan godine” a koji ima šarma, ima mnogo veće šanse da smuva devojku neko neki lepuškasti, od koga i fikus ima veći fond reči. Šarmer je uglavnom i duhovit, jer su ta dva pojma povezana. Prvo, duhovita osoba nikada ne može biti glupa – ne bi bila u stanju da smisli sve te fore i fazone – a drugo, zabavno vam je u njihovom društvu. Niste stigli ni da mu kažete u koju ste srednju išli, a već zaljubljeno trepćete u njegovom pravcu? Problem je što šarmer ne prosipa svoje priče samo vama, već i konobarici, radnici u Maxi-ju, koleginici sa posla. Morate da naučite da se nosite sa tim. Važno je razlikovati ih od ljigavaca koji pokušavaju da vas obrlate na foru “ko je ukrao zvezde iz tvojih očiju i prikačio ih za nebeski svod”, ili kako već. To nije šarmantno, od toga se povraća i zvezdama meksičkih telenovela.

3. Parfem

Ko će odoleti muškarcu koji dobro miriše? Ima nešto neopisivo seksi u muškom parfemu. Ja za to nemam objašnjenje, jednostavno deluje omamljujuće. Svaki muškarac koji dobro miriše ima plus kod mene, makar bio blizanac zvonara Bogorodičine crkve. Odgovorno tvrdim da vam dobar parfem može smuvati devojku. Dobro, ne, ako ste interesantni kao “Nedeljno popodne Lee Kiš”, ali verujem da nema stvari koje Armani Code ne bi mogao da reši.

4. Visina

Ovo definitivno nije ključno, ali ima nešto u visokim muškarcima. Jednostavno taj osećaj kada vas zagrli je najlepši na svetu. A još možete i da nosite štikle od 12cm kad god poželite.

Slobodni ste da spisak menjate i dopunjujete (npr. verujem da su i obrazovanje i maniri veoma važni), mada smatram da će se većina složiti sa mnom. Kada uočite onog ko ima sve ove četiri karakteristike, zgrabite ga. Ili će to uraditi neka druga.


IZVOR