Pocetna » Film


Charles Dance razbuktao maštu obožavatelja "Igre prijestolja"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1124
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-09-22


Tijekom razgovora s novinarima Charles Dance je natuknuo kako ćemo Tywina Lannistera vidjeti i u sljedećoj sezoni


Trenutačno zatišje koje je zahvatilo svijet Igre prijestolja između dvije sezone, uzburkano je spekulacijama o liku Tywina Lannistera. U nedostatak spektakularnih vijesti o najgledanijoj seriji malih ekrana i ova je glasina razbuktala maštu poklonika.

Naime, nakon neopreznih izjava glumca Charlesa Dancea fanovi serije raspisali su se o potencijalnim teorijama i zapletima u idućoj sezoni Igre prijestolja, koja je trenutačno još u procesu snimanja.
Charles Dance, poznatiji kao Tywin Lannister, koji se trenutačno nalazi na promotivnoj turneji s filmom Dracula Untold, tijekom intervjua s televizijskom kućom MTV UK na pitanja o seriji Igra prijestolja ponudio je neobične odgovore.

Kao odgovor na pitanje je li tužan što je otišao iz serije, Charles Dance je rekao kako još nismo vidjeli sve od Tywina Lannistera. Prisjetimo se, na kraju prošle sezone lik Charlesa Dancea pogođen je s dvije strijele iz ruku Tyriona Lannistera. U pretpostavku da je preminuo od zadobivenih rana nije nitko sumnjao dok Charles Dance nije izjavio kako njegov lik neće u potpunosti izostati iz iduće sezone.

Hoće li Tywin Lannister preživjeti ozljede ili nas očekuju samo još njegovi smrtni trenutci još ćemo vidjeti.


IZVOR