Pocetna » Film


Christian Bale u potrazi za smislom




  Ocenite članak: 0
pregleda: 926
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-16


Nakon što se nekoliko godina nije uopće spominjao film "Knight Of Cups" danas se predstavio prvim trailerom


Najnovija objava vezana uz Berlinski filmski festival uključivala je i najavu filma Knight Of Cups Terrencea Malicka, objavivši kako će film svoju svjetsku premijeru doživjeti u Berlinu u veljači te time u prvi plan stavila film koji je sniman prekriven velom tajne te se o njemu ne zna skoro ništa.

No vrlo brzo nakon objave o datumu i mjestu premijere, iz FilmNation Entertainmenta odlučili su počastiti nas i prvim trailerom za film u kojem glume Christian Bale, Natalie Portman i Cate Blanchett.

Ono što smo do sada znali jest da se radnja bavi napastima, slavnima i ispadima. Danas smo dobili priliku vidjeti glavnog lika Ricka, kojeg glumi Bale, kako prolazi kroz užurbani hollywoodski život pitajući se što je to postao. Uz film smo dobili i neobičan sinopsis: "Jednom davno bio je jedan mladi princ koga je otac, kralj Istoka, poslao u Egipat da nađe biser. No kada je princ stigao ljudi su mu dali čašu. On je popio što su mu ponudili te je zaboravio i da je kraljev sin i da mora naći biser te je pao u dubok san. Rickov otac mu je često čitao tu priču dok je bio dječak. Put prema istoku se proteže pred njim. Hoće li ga slijediti?"

Malickovi pratitelji strpljivo čekaju Knight Of Cups nakon što su dva posljednja filma legendarnog redatelja doživjela različite sudbine: film Otok naše ljubavi podijelio je kritičare u Veneciji 2012. dok je godinu prije Drvo života oduševilo Cannes i donijelo mu Zlatnu palmu. Knight Of Cups je režirao te potpisuje scenarij, a u filmu glume Antonio Banderas, Freida Pinto, Wes Bentley, Isabel Lucas, Teresa Palmer, Imogen Poots i Ben Kingsley.


IZVOR