Pocetna » Film


Chucky se vratio!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 909
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-07-10


Stigao je prvi trailer za novi nastavak priče o ubojitoj lutki. Brad Dourif ponovno daje glas Chuckyju u filmu Cult of Chucky, a njemu se pridružuje i već poznata glumačka ekipa.

Nica Pierce (Fiona Dourif) je poslednjih četiri godine zatvorena u ludnicu za kriminalno poremećene i živi u uverenju kako je ona, a ne Chucky, ubila svoju celu porodicu. Ali, kada njihov psihijatar u njihovu terapiju uključi i terapeutsku lutku kako bi olakšao njihove seanse - vrlo poznatu lutku "dobrice" sa nevinim osmehom na licu - u bolnici se počnu događati jezive smrti i Nica se počne pitati je li ona zapravo luda ili ne.

Andy Barclay (Alex Vincent), Chuckyjev sada odrastao neprijatelj iz originalne Dečje igre, pojuri u pomoć Nici. Međutim, kako bi ju spasio, mora proći Tiffany (Jennifer Tilly), Chuckovu mladu, koja će učiniti sve, koliko god to bilo ubistveno ili poremećeno, kako bi pomogla svojoj omiljenoj zloj lutki.

Don Mancini zaslužan je za režiju i scenario filma u kojem još glume Grace Lynn Kung, Michael Therriault, Zak Santiago i Summer H. Howell. Film će izaći na Blu-Rayu i DVD-u 3. oktobra ove godine.IZVOR