Pocetna » Film


Cobie Smulders opet u 'Agents of S.H.I.E.L.D.'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 903
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-12

Slike iz Cobie Smulders opet u 'Agents of S.H.I.E.L.D.'


Cobie Smulders aka agenticu Mariu Hill trenutno možemo gledati uz Chrisa Evansa, Samuela L. Jacksona i Scarlett Johansson u filmu Kapetan Amerika: Ratnik zime, a uskoro se u istoj ulozi vraća i na male ekrane!

TVLine je objavio kako ćemo zvijezdu serije Kako sam upoznao vašu majku već krajem mjeseca moći vidjeti u ulozi agentice Hill u seriji Agents of S.H.I.E.L.D. što će biti drugi put jer smo je u navedenoj seriji mogli vidjeti samo u pilotu.



Njezino pojavljivanje bitno je zbog događaja koje smo mogli vidjeti u novom nastavku Kapetana Amerike, a agentica Hill neće se pojaviti samo u jednoj epizodi serije, već bi njezin lik trebao biti jedan od važnijih do kraja prve sezone.

Prije 2 dana emitirana je 17. epizoda Agents of S.H.I.E.L.D., a finale je zakazano za 13.5. što znači da ćemo glumicu moći vidjeti u tri epizode. Početkom tjedna počelo se pričati kako bismo u finalu navodno trebali vidjeti i Samuela L. Jacksona.

Cobie Smulders smo kao agenticu Hill gledali i u Osvetnicima, a gledat ćemo je i u njihovom nastavku The Avengers: Age of Ultron koji u kina stiže 1.5.2015.


IZVOR