Pocetna » Film


Colin Farrell je novi "Pravi detektiv"!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 820
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-09-22


U drugoj sezoni serije "Pravi detektiv" (True detective) umjesto Matthewa McConaugheyja i Woodyja Harrelsona gledat ćemo irskog glumca


Vijest o kojoj se već neko vrijeme govorka konačno je potvrđena - Colin Farrell će glumiti u drugoj sezoni Pravog detektiva!

Irski glumac je potvrdio vijest u intervjuu Sunday World-u kazavši: "Glumim u drugoj sezoni. Tako sam uzbuđen. Znam da sezona sadrži osam epizoda te da će nam trebati četiri do pet mjeseci da je snimimo. Jako malo znam o njoj, samo da ćemo snimati u okolici Los Angelesa što je sjajno jer ću raditi blizu kuće i biti s djecom."

“To je izvanredno; jedna nova razina” Farrell je izrazio oduševljenje svojim prijelazom s filma na televiziju. “Dobijete priliku da se poistovjetite s likovima iz tjedna u tjedan. Kao glumac možete izgraditi život koji traje neko vrijeme te je potrebno neko vrijeme da ga doživite kao gledatelj."

Kako je kreator serije Nic Pizzolatto već otkrio, radnja nove sezone je smještena u zamišljeni grad savezne države Kalifornije. Kamen spoticanja je već otkrivena autocesta, koja bi po izvršenju trebala spajati sjever i jug države i time riješiti glavni prometni krkljanac. Korupcija koja izađe na vidjelo je direktna posljedica smrti gradskog menadžera Bena Caspara. Njegova smrt je zlokobni pokazatelj ne posebno uzornog života, u koji je umiješano i znamenje okultnog. Tri čuvara zakona iz tri različita grada radit će na rješavanju slučaja, a njihove istrage o dotičnom umorstvu odvest će do spoznaja o širim i mračnijim događajima.

Otprije je poznato kako druga sezona neće imati veze s prvom, tako da u njoj nećemo gledati Matthewa McConaugheyja i Woodyja Harrelsona koji su ostvarili ostvarili odlične uloge u prvoj sezoni.

Kreator serije Nic Pizzolatto ponovno piše scenarij novih osam epizoda, dok dobitnik Emmyja Cary Fukunaga više neće preuzeti redateljsku palicu. Pizzolatto i Fukunaga su potvrdili da će druga sezona imati više redatelja, a neka on redateljskih imena koja se spominju su William Friedkin i Justin Lin (Brzi i žestoki).

Osim Farrella, šuškalo se o pojavljivanju Taylora Kitscha, Jessice Chastain i Elisabeth Moss. I Kitsch i Moss su demantirali glasine, Moss je rekla kako je “uvijek pohvalno biti povezan s neki poslom" dok je Chastain jasno i kratko kazala da “neće biti u seriji.”

Druga sezona Pravog detektiva premijerno će biti prikazana sljedeće ljeto.


IZVOR