Pocetna » Ljubav i Sex


Crvenokose imaju najviše seksa.




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1633
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-02-12


Studija koju je sproveo prof. dr Verner Habermel, seksualni naučnik iz Hamburga, proučavajući seksualne živote stotina Nemica i poredići ih sa njihovom bojom kose, pokazuje da crvenokose žene imaju najviše seksa.

Navodno, postoji nekoliko razloga za to, kažu nemački istraživači: crvena kosa je retkost, živahna je, boja provocira i uzbuđuje muškarce više od bilo koje druge i podsvesno ukazuje na mladost i plodnost. Što je najbolje od svega, boja je ta koja privlači partnere a ne genetika, tako da devojka može da izvuče sve gorepomenute koristi i jednostavnim farbanjem, ako želi.
- Istraživanje je pokazalo da su vatrene crvenokose zaista dorasle reputaciji koja ih prati. Seksualni životi žena sa crvenom kosom su očigledno aktivniji od ostalih; one imaju više partnera i češći seks od proseka - kaže Habermel.
Habermel je dodao da žene koje se farbaju u crveno šalju signal da traže partnera.
- Svaka žena koja je u stabilnoj vezi i odluči da se ofarba u crveno želi da dečku stavi do znanja da je nesrećna i da će da potraži nešto bolje - kaže on.
Psihološkinja Kristine Bumans smatra da možda nije stvar u ženma već u muškoj percepciji:
- Crvena je simbol strasti i kad muškarac vidi crvenokosu pomisliće da se sreće sa ženom koja se ne folira pa neće s njom okolišati kad je reč o seksu.