Pocetna » Film


CSI želi ući u Guinnessovu knjigu rekorda




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1191
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-28


Producenti serije žele nadmašiti specijal Doktor Who-a, koji se prikazao u 98 zemalja istovremeno


CBS želi upisati svoju seriju CSI: Crime Scene Investigation u Guinnessovu knjigu rekorda. Odabrali su 4. ožujka za Svjetski dan CSI-ja te odlučili na taj dan nadmašiti rekord koji je do sada držala kultna serija Doktor Who, čija se specijalna epizoda 2013. godine, povodom 50. obljetnice serije, prikazala u 98 zemalja svijeta istovremeno.



CBS je odlučio taj rekord nadmašiti za čak 52 zemlje, odabravši sepizodu Kitty za prikazivanje u 150 zemalja svijeta. Ta se epizoda originalno prikazala prošle godine u travnju, a sada će ujedno poslužiti i kao uvod u nadolazeći spin off CSI-ja: CSI: Cyber, koji sa prikazivanjem počinje upravo 4. ožujka.

Dobitnica Oscara, Patricia Arquette, zvijezda je nove serije, četvrte u franšizi, a uz nju će glumiti James Van Der Beek, Peter MacNicol, Shad Moss, Hayley Kiyoko i Charley Koontz.



"Kada se CSI počeo prikazivati, nisam mogao ni zamisliti da će postati senzacionalna globalna franšiza kakva je danas.", rekao je Anthony Zuiker, tvorac CSI franšize. "CSI je preuzeo Las Vegas, Miami, New York, a sada sa CSI: Cyber uranjamo u kompleksan svijet cyber kriminala, gdje momentalno možemo biti povezani sa bilo kim, bilo gdje u svijetu, u bilo koje vrijeme. Ne mogu zamisliti bolji način za početak nove franšize i proslavu 15 godina međunarodnog uspjeha od simultanog prikazivanja diljem svijeta."

U čast Svjetskog dana CSI-ja, CBS je također objavio ekskluzivne postere za svaki serijal iz franšize te ih objavio na svojim profilima na društvenim mrežama.


IZVOR