Pocetna » Film


Čuvari Galaksije u problemu – ništa od nastavka do daljnjeg!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 862
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-08-26


 Iako se ekipa jednog od najbolje rangiranih Marvelovih filmova Čuvari Galaksije nedavno okupila u Atlanti, gde je trebalo da otpočnu snimanja trećeg nastavka filmskog serijala, od glavešina im je stigla poruka da spakuju stvari i vrate se kući. Tako su Kris Prat, Zoe Saldana, Dejv Bautista i Vin Dizel, sa sve filmom “stavljeni na led” na neodređeno vreme, a razlog je, naravno, otpuštanje dosadašnjeg režisera filma Džejmsa Gana.

Nakon višemesečnog većanja i pritisaka na producentsku kuću Dizni koja sa Marvelom stoji iza Čuvara Galaksije, konačno je doneta odluka da se Džejms Gan, zbog problematičnih i uvredljivih tvitova iz prošlosti (oko kojih se uzbunio deo javnosti), na kraju, ipak, otpusti. Stručni deo javnosti, Džejmsove kolege, a pre svega, glumačka postava Čuvara Galaksije, ostali su zatečeni takvim postupkom. Usledila su brojna otvorena pisma, protesti i apeli da se “šefovi” predomisle i pronađu drugi način za kažnjavanje Gana, ali to nije urodilo plodom.

Produkcija je rešena da nastavi sa serijalom Čuvari Galaksije, ali svesni su toga da neće biti lako zameniti režisera koji je od ovog filma stvorio brend.IZVOR