Pocetna » Ljubav i Sex


Da je život film: Scene koje bi dame volele da dožive.




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1753
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-03-09

Slike iz Da je život film: Scene koje bi dame volele da dožive. Slike iz Da je život film: Scene koje bi dame volele da dožive. Slike iz Da je život film: Scene koje bi dame volele da dožive. Slike iz Da je život film: Scene koje bi dame volele da dožive.


Mnoge filmske scene imaju kultni status i na tom mestu se drže godinama. Od "Romea i Julije", "Kazablanke", preko "Prohujalo s vihorom" do novijih ostavrenja mnoge ljubavne scene mame uzdahe žena. Ovo su neke koje bi mnog edame želele da ih prožive u stvarnom životu.

DUH
Sem i Moli su mladi i zaljubljeni i taman su se uselili u novi stan. Možete li zamisliti bolji način da se udomaćite u novom stanu od onoga koji je iskoristio ovaj filmski par? Scena u kojoj Moli zbog nesanice počinje da pravi glinene posude, a Sem joj priđe s leđa i s njom uroni ruke u mokru glinu pa se počnu strasno ljubiti mnogima je urezana u pamćenje i maštaju da im se dogodi barem jednom u životu.


TITANIK
Trenutak u kom Džek i Rou vode ljubav u automobilu u potpalublju mnogima je erotski najnabijeniji momenat moderne kinematografije.


ZGODNA ŽENA
Edvard Luis je uspešan biznismen koji se zaljubi u prostituku Vivijan. Posle svih zavrzlama koje prođu zajedno on, iako se boji visine, kao vitez na belom konju u beloj limuzini stiže pred njen stan i penje se uz požarne stepenice da bi joj rekao da je voli.


NOTTING HILL
Scena u kojoj Ana, poznata glumica, uđe u Vilijamovu knjižaru s poklonom i kaže mu: "Ja sam samo devojka koja stoji pred momkom i traži da je voli" malo koga ostavlja ravnodušnim.


MOSTOVI OKRUGA MEDISON
Fotograf Robert Kinkaid ušeta u život domaćice Frančeske Džonson. Zajedno provedu nekoliko dana ispunjenih ljubavlju, strašću i razumevanjem, a na kraju se rastanu jer ona ne želi da odustane od porodice. Momenat kad se se Robert i Frančeska sretnu u gradu dok pada kiša i on priđe njenom automobilu u kome ona čeka supruga da izađe iz radnje, po mnogima je jedna od naj srcedrapajućih ljubavnih scena.

BELEŽNICA
Rejčel Mekadams i Rajan Gosling su savršeno odglumili Eli i Nou, zaljubljeni par koji je zbog njegovog siromaštva proveo razdvojeno, sedam godina ne znajući ništa jedno o drugome. Kad se posle svih tih godina konačno sretnu, ponovno uživaju u ljubavi i strasti koju i dalje osećaju jedno za drugo. Potresna priča o bliskosti i neverovatnoj ljubavi.


0   Spam
BMW   (2012-03-09 8:35 PM) [Sadrzaj]
;)