Pocetna » Film


Da li će Harley Quinn dobiti svoju ulogu u seriji Arrow?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1032
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-06-14


Mnogi su bili oduševljeni kada su u 16. epizodi drugog serijala serije Arrow videli Harley Quinn.

U ovoj kratkoj, ali dovoljnoj da zaintrigira maštu fanova, ulozi našla se Cassidy Alexa, dok je glas pozajmila Tara Strong. Na skoro održanom Comic Con-u u Finiksu, glumac Stephen Amell (Arrow) odgovarao je na pitanja vezana za pojavljivanje Džokerove pomoćnice i budućnost njenog lika u seriji.

''Ne znam da li će ona učestvovati u trećoj sezoni serije,ali, da, taj piskavi glas u šesnaestoj epizodi je definitivno glas Harley Quinn. Ja zapravo nisam znao ništa o ovome do skoro, jer nisam učestvovao u toj sceni'' izjavio je Amell. Intervju je završio razgovorom o poslednjoj epizodi druge sezone rekavši pritom da ''postoji dodatna scena u poslednjoj epizodi sa ovim likom. Naravno, opet će se nalaziti u ćeliji okrenuta leđima''. Amell nije mogao da precizira da li će lik Harley Quinn imati značajniju ulogu u trećoj sezoni serije Arrow.

Harley Quinzel je bila stažistkinja u ludnici Arkam. Tamo je postala fascinirana jednim pacijentom i insistirala je da bude uključena u njegovo lečenje. Uspela je da ubedi doktore ove ustanove da je puste da analizira pacijenta čak tri meseca pre nego što je uopšte bila spremna za tako nešto. Tokom njihovih sesija pacijent je uspeo da je zavede, što je rezultiralo time da se ona ludo zaljubi u njega. Kako mu je više puta pomogla da pobegne iz ludnice, nadležni su krenuli da sumnjaju u njenu pravu ulogu u čitavoj ustanovi, tako da su joj oduzeli dozvolu i smestili je u posebnu ćeliju. Nakon zemljotresa koji je pogodio Gotam, uspela je da pobegne i tako postala Harley Quinn, pomoćnica jednog od najvećih kriminalaca, Džokera.

Pogledajte njeno kratko pojavljivanje u seriji Arrow ili se podsetite ukoliko niste obratili pažnju na to tokom gledanja 16. epizode.


IZVOR