Pocetna » Film


Daniel Radcliffe u borbi za preživljavanje




  Ocenite članak: 1
pregleda: 962
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-09-18


Objavljen je trailer za novi film sa Danielom Radcliffeom snimljenom prema istinitoj priči, a uz trailer je stigao i novi poster.

Režiju potpisuje Greg McLean, a scenario je napisao Justin Monjo prema knjizi Yossija Ghinsberga. Ghinsberg je u knjizi opisao svoju priču o preživljavanju kad je ostao zarobljen na neistraženoj teritoriji amazonske prašume pune tri nedelje 1981. godine. Njegovu priču je već doneo Discovery Channel u svom dokumentarnom serijalu I Shouldn't Be Alive.

Radcliffe je u filmu 22-godišnji Izraelac Yossi Ghinsberg koji sa svoja dva prijatelja, švajcarskim učiteljem Marcusom Stammom i američkim fotografom Kevinom Galeom, odlazi iz bolivijskog grada La Paz u ono što je trebala biti avantura života. U neistražene delove Amazone ih vodi austrijanac Karl Ruprechter koga su upoznali nekoliko dana ranije i koji im je rekao da je geolog i da zna put kroz prašumu. Ali, san o avanturi se uskoro pretvara u noćnu moru iz koje neće svi izaći živi.

Film je u planu od 2014. godine kada se vodio pod punim imenom knjige Jungle: A Harrowing True Story of Survival, u međuvremenu je skraćen na Jungle. Među ostalom glumačkom ekipom su Thomas Kretschmann i Alex Russell.

Jungle u američke bioskope stiže 20. oktobra.



IZVOR


0   Spam
zajackod   (2017-10-09 10:22 PM) [Sadrzaj]
Jedva cekam da pogledam film , jer obozavam filmove radjene po istinitim dogadjajima + naravno potrazicu i da nadjem i pogledam "Discovery"-jev serijal "I Shouldn`t Be Alive"...Po treileru koji sam ovde video verovatno necu biti "razocaran" filmom , jer vidim da ima avanture , akcije , neizvesnosti , zanimljivih scena ... skoro svega po malo ... bas ga jedva cekam !!! :)  ola  B)