Pocetna » Zanimljivosti


"Destiny" beta test kreće 17. jula




  Ocenite članak: 0
pregleda: 857
Dodao/la: Gale
datum: 2014-07-14

Slike iz "Destiny" beta test kreće 17. jula Slike iz "Destiny" beta test kreće 17. jula Slike iz "Destiny" beta test kreće 17. jula Slike iz "Destiny" beta test kreće 17. jula


„Dajte betu da se igramo“, poručuju gejmeri širom sveta nestrpljivo isčekujući početak beta testa nove MMORPG igre "Destiny", koja će se za „Plejstejšn“ pojaviti 17. jula, a za "Xbox" konzole nedelju dana kasnije.



Nakon kultne video-igre Halo, razvojni studio „Bandži“ punom parom, zajedno sa „Aktivižnom“, radi na sledećem projektu - Destiny.

Zamišljena kao MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game) smeštena u svemiru, Destiny će, nadaju se u „Bandžiju“ i „Aktivižnu“, biti veliki hit.



Očekivanja se možda najbolje ilustruju činjenicom da je na razvoj igre potrošeno neverovatnih 500 miliona dolara, što Destiny čini najskupljom video-igrom svih vremena.



Uoči početka beta testa na Jutjubu je postavljen trejler u kom su prikazane scene iz igre i kako stvarno izgleda gejmplej.

Malo je reći da grafika izgleda sjajno, a mnogim kritičarima sa poznatih medija omogućen je malo veći uvid u razvoj i osećaj igranja Destiny za šta imaju samo reči hvale.



„'Aktivižn' i 'Bandži' imaju ogromni hit“, „Uzbudljiva nova franšiza“, „Najambicioznija igra koja je ikada izašla“, „Dajte beta test!“, samo su neki od komentara poznatih svetskih medija.


IZVOR