Pocetna » Zanimljivosti


Devetogodišnji student zaintrigiran sudbinom univerzuma




  Ocenite članak: 1
pregleda: 906
Dodao/la: ljutiposkok
datum: 2012-07-04

Slike iz Devetogodišnji student zaintrigiran sudbinom univerzuma Slike iz Devetogodišnji student zaintrigiran sudbinom univerzuma



Tenis Abraham je netipican devetogodislji iz Sakramenta. On pohadza Americki " River College" u Kaliforniji, zanima ga fizika elementarnih cestica, antimaterijai sudbina univerzuma i Velikog praska.
Na Youtube-u je prikazana najava prve epizode "Prodigies" soua koji se bavi naj pametnijim i naj talentovanijim "fenomenima" danasnjice, gde je Tanis bio prvi gost.

Kada je Tanis usao u Mensu imao je samo cetiri i poodina, prenosi Huffingtonpost
U intervju za televiziju ABS, njegova majka Tadzi Abraham navela je daje mogla da kaze da je njen sin talentovan jos kad je bio u "pelenama"
Sa sedam godina on je objavio esej o astronomiji na NASA-inom sajtu, a tada je upisao koledz.
Medzutim, mali genijalacima i druga interesovanja. Prema njegovom profilu na sajt koledza, on peva u horu, bavi se gimnastikom, igra fudbal i svira klavir, a voli da resava Sudoku.

Tanis je u emisiji svirao klavir i pevao sa svojom mladjom sestrom koja je isto clan Mense.
Malisan privlaci paznju svojom pojavom na koledzu i u prilogu na sajtu USA Today je ispricao kako su mu kolege trazile autogram.
Jednom sam drzao predavanje o geologiji, a na kraju mi je neko prisao i trazio autogram- kaze skromni genijalac.
Njegova majka je pohadjala nekoliko casova astrologije paralerno sa sinom i nasalila se na svoj racun da ju je sin "potukao"