Pocetna » Zanimljivosti


Devojke iz Sibira: Najprovokativniji ples ikada viđen




  Ocenite članak: 0
pregleda: 812
Dodao/la: Gale
datum: 2014-08-22


Upoznajte devojke iz Sibira koje su svojim plesom oduševile čak i koreografkinju poznate pevačice Dženifer Lopez.

Kada je Jelena Jatkina iz Novosibirska snimila video zajedno sa devojkama iz “Fraules” centra na kojem izvode provokativni ples, odmah je postala poznata, a njihov snimak je na Jutjubu pogledalo više od 30 miliona ljudi.

“Snimile smo video jer smo želele da reklamiramo našu plesnu školu, ali i da pokažemo ljudima da je u Sibiru i pored velike zime lepo”, rekla je Jelena.

Koreografija koja je osmišljena za taj video prati mladu devojku koja je iznervirana činjenicom da je napolju -42 stepena. Kako bi se razveselila ona počinje da sanjari da je na nekom toplijem mestu i počinje da pleše uz omiljenu muziku, a ubrzo joj se pridružuju i drugarice.

“Ljudi se uglavnom iznenade kada čuju da sam iz Sibira, i nije im jasno da i pored tolike hladnoće neko ima volje da trenira”, objašnjava Jelena.

Vođena modernim trendovima, i Jelenin ples se zasniva na vrckanju guzom, "tverkovanju", što ceo ples čini jako provokativnim i seksi. Ipak, postoji jedno pravilo kojeg se Jelena drži, a to je da ne prima članice koje su mlađe od 16 godina.

“Sa moralne tačke gledišta mislim da nije u redu da devojčice koje su mlađe od 16 godina plešu ovakav ples. Mnogi roditelji me mole da ih primim u školu, ali im ja svima objasnim da je najbolje da dođu kad napune 16 godina”, objašnjava Jelena koja je više nego zadovoljna uspehom koje su uspele da postignu.


IZVOR