Pocetna » Ljubav i Sex


Dobar ljubavnik se vidi na kilometar




  Ocenite članak: 3
pregleda: 1734
Dodao/la: Impi
datum: 2013-05-10


Kažu stručnjaci, da po glasu, ponašanju, težini, ostalim "propratnim" osobinama, možemo zaključiti kakav je muškarac ljubavnik. Potrebno je nekoliko minuta posmatranja da bi se došlo do zaključka, pod uslovom da se obrati pažnja na prave stvari. Evo koje:
Šta će uraditi u krevetu možete pretpostaviti još i pre nego što vam priđe
 

1. Kako jede - Najbolji ljubavnici su hedonisti. Za razliku od vitkog muškarca s pločicama na stomaku koji jede samo kuvanu piletinu, muškarac koji ima veliki apetit i jede s guštom obično je i dobar ljubavnik s velikim libidom. Koliko je spreman da se otvori i prepusti, najbolje ćete znati ako ga ponudite novim jelima - ako nije spreman da isproba nove i egzotične ukuse, mala je verovatnoća da će vas iza zatvorenih vrata zadiviti.

 

2. Kako govori - Monoton ton dok govori i zaleđen izraz lica znači i slab entuzijazam, što će verovatno rezultirati dosadom u krevetu. Uopšteno, osoba koja dok govori snažno gestikulira rukama stavlja do znanje da je puna života i strasti, a ako tu strast može da rasplamsa u krevetu onda je reč o vrhunskom ljubavniku...


3. Kakav je u društvu - Elokventna i otvorena osoba koja ima razvijenije društvene veštine, verovatno će biti i bolji komunikator u krevetu i lakše se seksualno povezuje...

 

4. Kako sedi - da li sedi okrenut prema vama, a ne tako da posmatra druge, on je odlična prilika. Što je više fokusiran na vas, to će vam više biti posvećen i u intimnim trenucima.

 

5. Kako dodiruje druge - Fizička distanca često se "prevodi" na emocionalnu i seksualnu distancu, zato što se neko prijatnije oseća u izražavanju pažnje, to će biti pažljiviji i za vreme seksa. Zato posmatrajte kako reaguje kad neko namerno ili nenamerno uđe u njegov prostor...

 

6. Kako vas drži za ruku - Drži li se za ruku sa isprepletanim prstima, jako je erotičan. Ako želi da dodiruje svaki deo vaše ruke onda pokazuje želju i za psihičkim i emocionalnim povezivanjem. "Obično" držanje dlana o dlan sugeriše prihvatanje, ali je malo verovatno da će vas iznenaditi u seksu. Inače, držanje za ruke je važan pokazatelj kako će se neko prema vama ophoditi i posle samog seksa.

 

7. Kako se ljubi - Ako ste se samo dodirnuli usnama, takav će vam biti i seks. Muškarac koji nije žurio prvi put s francuskim poljupcem neće žuriti ni u seksu i može vam omogućiti dugu predigru. Oni koji rukama drže glavu partnera dok ga ljube spadaju u romantike, i intenzivne i strastvene ljubavnike. Ali žele i da im se potpuno posvetite.


IZVOR


0   Spam
peric1972   (2013-05-16 9:43 PM) [Sadrzaj]
poprilicno tacno mada ako zena zna sta hoce EKSPLOZIJA.

+2   Spam
Impi   (2013-05-10 10:58 AM) [Sadrzaj]
ruze

0   Spam
tatjana73   (2013-05-14 9:34 PM) [Sadrzaj]
...

0   Spam
Nutella92   (2013-06-04 7:52 AM) [Sadrzaj]
Podrzavam te okac