Pocetna » Film


Dobijemo svijet koji zaslužujemo!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1100
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-05-09


Nakon prvog trailera HBO je objavio i tematske postere za glavne likove "Pravog detektiva"


Nastavljajući u revijalnom tonu prve sezone, HBO je promociju jedne od svojih hit serija, Pravi detektiv, obavio misterijom i sumornom atmosferom.

Kako se bliži datum premijere za nešto više od mjesec dana, HBO je tweetao postere predstavljajući glavne likove druge sezone. Svaki od postera prikazuje jednog lika u prikladnim i tematskim kostimima, a nad njima vise osuđujuće riječi - Svi dobijemo svijet koji zaslužujemo.



U novoj sezoni gledat ćemo Colina Farrella, Vincea Vaughna, Rachel McAdams i Taylora Kitscha u glavnim ulogama, a uz njih i Kelly Reilly.



Radnja prati razvoj događaja nakon bizarnog ubojstva koje poveže troje detektiva i profesionalnog kriminalca. Svatko od njih mora se snaći u mreži urote i izdaje u sumornoj Kaliforniji. Ubojstvo pokreće istragu koja uključuje tri različite policijske jedinice, nekoliko kriminalnih organizacija i milijarde dolara.

Glavni likovi su Ray Velcoro (Colin Farrell), kompromitiran detektiv u industrijskom gradu Vinci, okrugu Los Angelesa, Frank Semyon (Vince Vaughn), kriminalac i poduzetnik koji se nalazi pred gubitkom najvećeg posla, Frankova žena i najbliža suradnica (Kelly Reilly), Ani Bezzerides (Rachel McAdams), detektivka okruga Ventura, često u sukobu sa sustavom kojem služi te Paul Woodrugh (Taylor Kitsch), ratni veteran i policajac na motoru koji otkriva scenu zločina.


IZVOR