Pocetna » Zanimljivosti


Dobila na lutriji a zaboravila da je kupila listić, sjetila se nakon 5 mjeseci!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 730
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-03


Pet mjeseci nakon izvučene lutrije od 23 miliona dolara u SAD-u, javila se dobitnica. Kaže da je na listić zaboravila, a za dobitak je saznala kada je trgovina u kojoj je kupila listić objavila snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi.Srećna dobitnica SuperLotta Plus Jackpota došla je po svoju nagradu - 23 miliona dolara. Učinila je to nekoliko mjeseci nakon izvlačenja i imala je još samo 25 dana da se javi u lutriju. U suprotnom bi ostala bez nagrade, objavio je ABC News.

Dobitna kombinacija izvučena je još 28. maja, a listić koji je kupila dobitnica imao je pet dobitnih brojeva i dopunski broj. Budući da se voditelj Ben Sadi sjećao kome je prodao dobitni listić, stavio je ispred trgovine njenu fotografiju s nadzorne kamere ne bi li se prepoznala kada u trgovinu dođe sljedeći put. Njegova trgovina dobit će od lutrije bonus od 115.000 dolara jer je upravo ondje prodat listić.

Fotografiju ipak nije vidjela ona već njena kćer, te joj je poslala poruku. 'Kada joj je kćer javila, dobitnica je otišla do svog auta u kojem je ostavila listić i vidjela da je ona uistinu pobjednica lutrije izvučene prije pet mjeseci', rekla je Alex Traverso, glasnogovornica lutrije. 'Rekla je da nije prije došla po novac jer je zaboravila provjeriti listić', rekla je Traverso.

Da nagrada nije podignuta, novac bi bio podijeljen kalifornijskim školama.