Pocetna » Estrada i Tv


Dodeljene američke muzičke nagrade: Lejdi Gaga došla na "konju", pa simulirala seks na sceni VIDEO
  Ocenite članak: 0
pregleda: 270
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-25

Slike iz Dodeljene američke muzičke nagrade: Lejdi Gaga došla na "konju", pa simulirala seks na sceni VIDEO Slike iz Dodeljene američke muzičke nagrade: Lejdi Gaga došla na "konju", pa simulirala seks na sceni VIDEO Slike iz Dodeljene američke muzičke nagrade: Lejdi Gaga došla na "konju", pa simulirala seks na sceni VIDEO


Dodela američkih muzičkih nagrada se održala sinoć u "Nokia" teatru u Los Anđelesu, te je pored odličnih nastupa Rijane i Džastina Timberlejka, ipak Lejdi Gaga pokupila svu pažnju. Kao i uvek.Naime kontraverzna pevačica se pojavila na crvenom tepihu jašući "konja". Međutim taj konj se sastojao od dva momka u kostimu ove životinje, koji su nosili pevačicu do samog ulaza u "Nokia" teatar.

Ni pevačicin nastup nije bio ništa ukusniji od njenog pojavljivanja na crvenom tepihu, te je Gaga zajedno sa Kelijem izvela novi hit "Do what you want", u kome simuliraju seks na sceni.

Pažnju na sebe skrenula je i Naja Rivera, koja je na crvenom tepihu prezentovala svoje grudi u provokativnoj haljini sa dubokim izrezom na dekolteu.Dodeli su prisustvovale razne zvezde iz sveta muzike i filma, tako da su se na crvenom tepihu mogli videti i Kristina Agilera kao i glumica Ema Roberts.Rijana je osvojila nagradu za muzičku ikonu, a priznanje joj je uručila majka, te je nakon primanja nagrade otpevala i pesmu "Diamonds".

Džastin Timberlejk je takođe priredio odličan nastup, te je predstavio javnosti svoju novu pesmu "Drink you away", koja će se naći na njegovom novom albumu "20/20".


IZVOR