Pocetna » Sport


Đoković: Zadovoljan sam igrom




  Ocenite članak: 1
pregleda: 779
Dodao/la: King_of_Kings
datum: 2012-05-16


Prvi reket sveta Novak Đoković rekao je da je zadovoljan svojom igrom posle trijumfa nad Bernardom Tomićem na startu Mastersa u Rimu.Đoković je u drugom kolu u ‘večnom gradu’ slavio sa 6:3, 6:3 posle 69 minuta igre i sada ga čeka bolji iz duela Čeha Radeka Štepaneka i Huana Monaka iz Argentine.

“Bio je ovo dobar prvi meč na turniru. Igrao sam protiv veoma talentovanog igrača, od kojeg nie znate šta da očekujete, pošto stalno menja svoju igru. Zadovoljan sam svojom igrom i uslovima, kao i zbog odlične posećenosti”, rekao je Đoković.

Đoković je još za vikend rekao da se na crvenoj šljaci oseća kao u raju u poređenju na plavu, na kojoj se igralo prošle nedelje u Madridu. Uprkos odličnom startu u Rimu, srpski teniser ističe da ne može da proceni u kakvoj formi se nalazi.

“Nisam imao nikakvih problema sa prilagođavanjem na crvenu šljaku, pošto sam na takvoj podlozi trenirao već pet ili šest nedelja. Rano je suditi o formi, posebno jer mi je ovo bio tek prvi meč u Rimu. Što se mene tiče, odlično sam spreman, i fizički i psihički”, naglasio je Đoković.