Pocetna » Film


Dominic Purcell i Wentworth Miller zajedno u "Flashu"




  Ocenite članak: 1
pregleda: 884
Dodao/la: Gale
datum: 2014-09-04

Slike iz Dominic Purcell i Wentworth Miller zajedno u "Flashu" Slike iz Dominic Purcell i Wentworth Miller zajedno u "Flashu" Slike iz Dominic Purcell i Wentworth Miller zajedno u "Flashu"


Dominic Purcell i Wentworth Miller glumili su braću u Foxovoj seriji Zakon braće od 2005. do 2009. godine, a sada će zajedno glumiti u novoj CW-ovoj seriji Flash, spin offu uspješne serije Arrow.



Purcell će glumiti Micka Roryja, negativca i piromana koji postaje Heatwave nakon što se udruži s Leonardom Snartom, tj. Captainom Coldom kojeg će utjeloviti Wentworth Miller.

Miller će se pojaviti u 4. epizodi, a njihova prva zajednička scena bit će prikazana u 10. epizodi.



No njih dvojica nisu jedini glumci iz Zakona braće koji će se pojaviti u Flashu i Arrowu.
Već je ranije objavljeno da će Robert Knepper (koji je igrao T-Baga u Zakonu braće) u Flashu reprizirati svoju ulogu Clock Kinga iz Arrowa, a Peter Stormare (Abruzzi iz Zakona braće) će se pojaviti ​​u Arrowu kao grof Vertigo.



U seriji glume Grant Gustin, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, John Wesley Shipp (originalni Barry Allen iz serije s početka 90-ih), Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Candice Patton te Rick Cosnett. Greg Berlanti, Andrew Kreisberg i redatelj David Nutter iz Arrowa izvršni su producenti spinoffa dok su Berlanti i Kreisberg zajedno sa Geoffom Johnsom iz DC Entertainmenta napisali scenarij, a Nutter ponovno režira.

Flash će premijeru imati 7. listopada.


IZVOR



+2   Spam
Orion   (2014-09-04 8:25 PM) [Sadrzaj]
jedva čekam vidjeti ekipu :)

0   Spam
Gale   (2014-09-05 11:55 AM) [Sadrzaj]
Sa odelom ili bez?  ccc

0   Spam
Orion   (2014-09-05 6:12 PM) [Sadrzaj]
ako će biti u uniformama pilota...onda može  andjeo