Pocetna » Film


Dylan O’Brien i Michael Keaton u prvom traileru za "American Assassin"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1097
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2017-04-20


Sredinom septembra u kina stiže akcijski triler American Assassin koji je predstavljen prvim teaser trailerom u trajanju od skoro 2 i pol minute.


Film donosi priču o agentu antiterorističke jedinice Mitchu Rappu (Dylan O’Brien). Rappa u traileru upoznajemo kao novaka u CIA-i koji na idiličnom odmaralištu odluči zaprositi svoju djevojku. Nekoliko trenutaka kasnije dogodi se teroristički napad koji nju usmrti, a Rapp, slomljen, odluči da će se priključiti agentima čiji je cilj spriječiti Treći svjetski rat na Bliskom Istoku.

Kako bi ga pripremili za borbu, direktorica CIA-e Irene Kennedy (Sanaa Lathan) je Rappu dodijelila tajanstvenog veterana Hladnog rata Stana Hurleya (Michael Keaton), za kojeg mnogi u CIA-i uopće ne znaju da postoji, koji postaje Rappov mentor.

Film je režirao Michael Cuesta, a scenarij napisao Stephen Schiff prema jednom od 14 romana Vincea Flynna o operativcu Mitchu Rappu. American Assassin je deseti roman u nizu, ali je kronološki prvi tako da ako film bude uspješan možemo očekivati ekranizacije ostalih romana koji su prodani u preko 20 miliona primjeraka.



American Assassin u američka kina stiže 15. septembra.


IZVOR