Pocetna » Film


Dženifer Lorens: Oduvek sam znala da ću biti poznata




  Ocenite članak: 0
pregleda: 841
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-12

Slike iz Dženifer Lorens: Oduvek sam znala da ću biti poznata Slike iz Dženifer Lorens: Oduvek sam znala da ću biti poznata


Sa samo 22 godine, Dženifer Lorens je jedna od najtalentovanijih glumica u Holivudu, sa već osvojenim Oskarom za najbolju žensku ulogu.



Mlada glumica je kazala kako je mogla da predvidi da će da bude poznata još kao malo dete, dok je rasla u Kentakiju.

- Oduvek sam znala da ću da budem poznata, iako mi je prvobitni životni plan bio da budem doktor i da živim u Kentakiju. Znam da sam dugo razmišljala kakva ću javna ličnost da budem, i imala sam osećaj da ću jednog dana biti poznata - kazala je glumica.

Međutim, da joj nije bilo sve idealno u životu, dokazuju i njeni navodi da je kao mlađa bila veoma čudna, te da nije volela druženje sa ljudima i odlaženje na žurke, pa upravo zbog toga nije imala puno prijatelja.

Samim tim današnja slava joj pada još teže, te Oskarovka navodi da u poslednje vreme doživljava blagi nervni slom, jer joj se odjednom cela javnost petlja u privatan život.



- Jednostavno nisam OK sa tim. Ja sam samo obična devojka i ljudsko biće, i nisam toliko dugo u ovome da bih ga prihvatila kao normalan život.

Glumica je nedavno odbila odlazak na odmor, kako bi snimila novi film "Američka prevara", u kome će glumiti pored Kristijana Bejla.

- Nisam mogla da kažem ne. I kada sam otišla na set, prvo što sam pomislila je bilo: "Ovo je mnogo bolje od odmora". Plus ljubiću se sa Kristijanom Bejlom, što mi je dodatna motivacija, zaključila je glumica.


IZVOR


0   Spam
KeX   (2013-08-12 7:07 PM) [Sadrzaj]
Jednostavno nisam OK sa tim. Ja sam samo obična devojka i ljudsko biće .... ma daajjj molim te ... pa sve iste priche jbt-e ... sve su fine i obichne hahahahaha  lele