Pocetna » Film


Ekipa iz Orange Is The New Black se vraća 12. lipnja




  Ocenite članak: 0
pregleda: 755
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-04-11


Bez izlika i bez isprika! Pripremite se za treći dio priče iz ženskog zatvora u Litchfieldu u originalnoj Netflix seriji!


Stigao je prvi trailer za treću sezonu originalne Netflixove serije Orange Is The New Black koji je potpuno u skladu s prve dvije sezone tako da vas neće razočarati!

U traileru možete vidjeti sve svoje omiljene likove: Piper (Taylor Schilling), Taystee (Danielle Brooks), Red (Kate Mugrew) i Crazy Eyes (Uzo Aduba), a neki od gostujućih likova sad su postali stalni poput Black Cindy (Adrienne C. Moore), Poussey (Samira Wiley) i Glorije (Selenis Levya).



Tema nove sezone je vjera i povjerenje pa će vjernost svakog lika biti stavljena u pitanje. U seriju nam se vraća i Alex (Laura Prepon) za koju možemo pretpostaviti (i vidjeti u traileru) da će biti ljuta na Piper jer ju je izdala.

Najava nam donosi i prvi pogled na Stellu (australski model Ruby Rose), novi lik koji će unijeti mnogo nemira i problema među zatvorenice u Litchfieldu.

Treća sezona serije Orange Is The New Black svoju će premijeru na Netflixu imati 12. lipnja kada će ponovno odmah biti dostupne sve epizode, njih 14 (jedna više nego što je to bilo u prvoj i drugoj sezoni).


IZVOR