Pocetna » Film


Ekipa iz "Love Actually" ponovno se okuplja
  Ocenite članak: 0
pregleda: 457
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-11

Slike iz Ekipa iz "Love Actually" ponovno se okuplja


Redatelj romantične božićne komedije “Love Actually” (Zapravo ljubav), Richard Curtis, nedavno je dao naslutiti da možda postoji opcija snimanja svojevrsnog nastavka filma.

Naime, redatelj koji je zapravo nedavno otišao u mirovinu tvrdi da nije odbacio zamisao da se izvorna glumačka ekipa ponovno okupi, iako nekako sumnja da će u tome uspjeti, nakon cijelog jednog desetljeća te ističe kako bi ga to jako veselilo.- Bilo bi jako zanimljivo vidjet se ponovno sa svim tim slavnim zvijezdama koje su trenutno jako zauzete. Imam osjećaj da bi svi jako uživali, samo ne bih htio da osjete da im je taj moj poziv za okupljanje nekakva dužnost. Ono što bih zapravo trebao napraviti je naći se s nekima od njih ovoga Božića. Andrew Lincoln je često negdje, ali prije sam ga češće viđao, a Liamu Neesonu ću poslati primjerice božićnu čestitku. Zapravo, na jedan diskretan način podsjetit ću cijelu ekipu da je prošlo deset godina od filma - poručio je redatelj te ističe kako cijela priča filma, smještena u blagdanski period, zajedno s ekipom koja je ispala još dražesnija nego što se očekivalo, možda može još nešto ekstra ponuditi gledateljima. Hoće li mu to sve skupa uspjeti, doznat ćemo uskoro.

Podsjetimo, film, ujedno Curtisov redateljski debi, prikazuje nekoliko ljubavnih priča, čiji se glavni likovi tijekom filma međusobno isprepliću.


IZVOR