Pocetna » Film


Emiliji Klark iz "Igre prestola" preti moždani udar




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1073
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-20

Slike iz Emiliji Klark iz "Igre prestola" preti moždani udar Slike iz Emiliji Klark iz "Igre prestola" preti moždani udar


Emilija Klark, zvezda serije "Igra prestola", nije htela da odustane od snimanja u Hrvatskoj, iako je svakog trenutka pretila opasnost da joj pukne aneurizma.

Popularnu Kalisi to nije sprečilo da bez problema odradi scene žestokih borbi.
Dvadesetšetogodišnju glumicu tek čeka najteža bitka u životu, jer joj je proletos dijagnostikovana aneurizma mozga, koja svakog trenutka može da je dovede do moždanog udara.



Hrabra TV zvezda pred kolegama se pravila da je sve u redu jer nije htela da ih opterećuje svojim zdravstvenim problemima. U početku je čak i krila da pati od teške bolesti, ali kada su glavobolje postale učestale, morala je da im saopšti istinu.

- Kada smo saznali da je završila u bolnici, užasno smo se uplašili. Ona je mlada i niko nije očekivao da pati od tako ozbiljne bolesti. Imala je tempiranu bombu u mozgu i to je strašno - kažu kolege sa seta koje tvrde da se Emilija sada oseća dobro.



- Hvala Bogu da anurizma nije pukla. Doktori su joj rekli da većina aneurizmi mozga nikada ni ne pukne i ne stvara velike probleme. Sada kada je počela da se leči, nadamo se da do pucanja neće ni doći. Stvarno je imala sreće - rekao je Ijan Glen, koji u seriji glumi savetnika Džora.

Četvrta sezona jedne od najgledanijih serija na svetu, ove godine se snimala u Dubrovniku, Splitu i okolini, a glumci su se na "Fejsbuku" zahvalili hrvatskim domaćinima na gostoprimstvu. Premijera nove sezone očekuje se na proleće.


IZVOR