Pocetna » Film


Emma Watson otkriva mračnu stranu interneta




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1071
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-12-07


Prvi trailer za film "The Circle" otkriva nam i Toma Hanksa u ulozi koja na prvu izgleda kao zli Mark Zuckenberg ili Steve Jobs


Prije nekoliko godina, točnije 2013., izašao je roman The Circle autora Davea Eggersa. Roman je dobio ime po mjestu radnje: okruglom hibridu Facebooka/Googlea u kojem se pohranjuje sve i svi, te koncept privatnosti polako nestaje.

U istoimenom filmu Emma Watson glumi djevojku koja je nedavno diplomirala i koja ne može vjerovati kada dobije željeni posao u naslovnoj tvrtci, koju predvodi veseo i dobroćudan Tom Hanks (koji na prvu pomalo podsjeća na spoj Marka Zuckenberga i Stevea Jobsa).



Naravno, djevojka vrlo brzo shvati kako The Circle i nije baš tako bezopasan kako se čini, a u tom otkrivenju pomogne joj tajanskveni lik u obliku Johna Boyege. No, hoće li se uspjeti osloboditi prije nego ju uvuku u svoj mračan svijet?

Redatelj James Ponsold također je adaptirao scenarij, a osim spomenutih u glumačkoj će se ekipi naći i Karen Gillan, Ellar Coltrane, Bill Paxton te Patton Oswald. Trailer nam otkriva osnovnu ideju filma, a kako će se ta ideja razviti do kraja ćemo saznati 28. aprila 2017. godine kada film stigne u kino dvorane.



IZVOR