Pocetna » Film


Emma Watson postaje Disneyeva princeza




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1102
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-27


Mlada glumica objavila je kako će glumiti Belle u igranoj verziji bajke 'Ljepotica i zvijer'


Emma Watson pridružila se ekipi Disneyevog igranog filma Ljepotica i zvijer i to upravo u ulozi naslovne ljepotice Belle, vijest je koja je sinoć preplavila internet.

Film će režirati Bill Condon (Sumrak saga: Praskozorje - 1. dio i 2. dio) te će sa produkcijom krenuti već ove godine no još nije objavljen niti okvirni datum kada bismo bajkovitu priču mogli očekivati u kinima.

"I'm finally able to tell you... that I will be playing Belle in Disney's new live-action Beauty and the Beast! It was such a big part of my growing up, it almost feels surreal that I'll get to dance to 'Be Our Guest' and sing 'Something There'. My six year old self is on the ceiling - heart bursting. Time to start some singing lessons. I can't wait for you to see it. Emma xx"


Omiljena Hermione iz Harry Potter franšize tu je vijest objavila i na svom Facebooku gdje je napisala: "Šestogodišnjakinja u meni skače od veselja - pucam od sreće. Vrijeme mi je da krenem na satove pjevanja. Jedva čekam da to vidite."

Stvaranje igrane verzije Ljepotice i zvijeri prati aktivnosti Disney studija koji su posljednjih godina svoje crtane filmove pretvarali u igrane filmove. Ove nas godine očekuje Pepeljuga koja dolazi u ožujku dok nas mjesec dana kasnije čeka nova verzija filma Knjiga o džungli.


IZVOR