Pocetna » Ljubav i Sex


Evo šta muškarci očekuju od prvog seksa s vama




  Ocenite članak: 2
pregleda: 1337
Dodao/la: Jovica94
datum: 2013-07-25


Prvi seks sa novim partnerom je mnogim ženama poprilično neprijatno iskustvo. Međutim, istraživanja pokazuju da bi muškarci najradije voleli kada bi stvari bile sasvim drugačije.

Seks je izuzetno važan deo veze. Upravo zbog toga mnoge žene strahuju prilikom prvog seksasa partnerom da nešto neće uraditi kako treba. Zbog toga su vrlo često ukočene, nepreduzimljive i očekuju od muškarca da uradi sve.

Poznati svetski seksolog Trejsi Koks otkriva da su muškarčeve želje prilikom prvog seksa sasvim drugačije i da bi oni voleli da taj čin bude izuzetno maštovit i pun samopouzdanja od strane nežnije polovine. Evo šta zapravo muškarci očekuju od vas tokom prvog seksa.

Da mu priuštite oralni seks. Ne samo da je muškarcu to jedna od najdražih stvari, nego to pokazuje da ste zaista zainteresovani da date i primite zadovoljstvo.

Da budete aktivni. To ne znači da morate da skačete po krevetu kao dete koje je pred spavanje pojelo slatkiše već da jednostavno ne ostavljate baš sve pokrete, poteze i seks poze njemu.

Da ne brinete se o svom telu. Skrivanje ispod pokrivača ili insistiranje da se ugasi svetlo samo su neke od potencijalnih katastrofa. Čak i ako imate celulita na bedrima i niste savršeno depilirani, treba da vodite ljubav s muškarcem. Osim ako nije reč o seksu za jednu noć, u nekom će trenutku on morati da vas vidi golu. Ostavite strah iza sebe i neka vas ugleda golu u trenutku kada i vi njega. Oboje ćete se osećati bolje.

Da se ne zamarate njegovim promašajima. Prvi seks može da bude intenzivan i erotičan, ali on takođe može da popusti pod teretom očekivanja. Oboje ste nervozni i želite da sve prođe sjajno. Baš zbog toga imajte razumevanja i za nelagodnosti koje se mogu desiti kod partnera poput nedostatka erekcije ili preuranjene ejakulacije. Tretirajte to kao da se nije ništa ozbiljno dogodilo, neka zna da to razumete te da ste u seksu otvoreni, iskreni i komunikativni. Ukoliko od komarca napravite slona, vaš seks će se završiti neslavno.

Da mu date mu do znanja da uživate. On zna da žene mogu da odglume orgazam i zna da ne mora uvek da dođe do vatrometa. Nemojte ga štititi od same sebe praveći se da u svemu uživate, osim ako to zaista nije istina. Lagano stenjanje ili jedno “ah” biće sasvim dovoljno.

Da ne pričate o seksu nakon seksa. Sačuvajte emocije posle seksa za razgovore s prijateljicama. Nikako ne treba nakon seksa tražiti potvrdu jeste li sada vas dvoje par. Nema potrebe da trčite pred rudu. Ukoliko mu se dopadate, javiće vam se već sledećeg dana


IZVOR


0   Spam
IntimenFrizuren   (2013-08-11 4:46 PM) [Sadrzaj]
ja ocekujem bebu i to lepu na osobu ljepseg juznog pola sa kojom sam imao polni odnos u predelu medjunozja,mada ove teorije ovog amerocoveka Koksa i nisu bas potkrepljene nekim cinjenicama,jer je covek inace bio sam cjeli svoj zivot zato sto ga je njegov ljubavnik ostavio na pragu kafane samo zato sto ovaj nije htjeo da udje u istu i on sada prosipa laz i prevare i obmanjuje siroke narodne mase nekim sveprihvatljivim teorijama o sexu koji nije niti okusio a kamoli zatrudnio od istog...od sexa ocekujem sex i to je to

+3   Spam
Heaven   (2013-07-26 1:41 PM) [Sadrzaj]
Svaka ti dala mlada iz bokala ziveli