Pocetna » Film


Fanovi "50 nijansi Sivog" nestrpljivo iščekuju da vide Dornana na filmskom platnu
  Ocenite članak: 0
pregleda: 240
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-08-03


Apsolutni bestsesller u knjižarama širom svijeta, roman "50 nijansi Sivog", dobio je svoju filmsku ekranizaciju, a sada fanovi ove knjige iz cijelog svijeta željno iščekuju početak njegovog prikazivanja 2015. godine.


Glavna uloga bogatog, tajanstvenog i strastvenog Christiana Greyja povjerena je, nakon dugog traganja, James Dornanu, dok će ljupku studenticu Anastasiju Steel glumiti Dakota Johanson.


Zanimljivo je da Dornan nije bio prvi izbor reditelja i producenata film. Uloga je prvobitno bila povjerena Charlieju Hunnamu, ali se nakon negodovanja fanova on povukao iz ovog projekta pravdajući se porodičnim razlozima.


Tako je ulogu dobio zgodni 32-godišnji Irac kojem će ovo zasigurno biti uloga života. Do sada se okušao u nekoliko popularnih serija, te u reklamnim kampanjama u kojima je pokazao svoje isklesano tijelo.

Obožavatelji erotskog romana autorice E. L. James smatraju da niko drugi ne bi mogao bolje otjeloviti Christiana Greyja, a da će Dornan opravdati njihovo povjerenje govore i fotografije u fotogaleriji.


IZVOR