Pocetna » Zanimljivosti


FarmVille i MafiaWars odlaze sa Facebooka?




  Ocenite članak: 1
pregleda: 841
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-12-01


Društvena mreža Facebook najavila je raskidanje partnerstva sa izdavačem internet igara Zynga.

Nakon nekoliko meseci teških za poslovanje, ovo jeste veoma loša vest za Zyngu, čija vrednost akcija na berzi je pala za više od 12 odsto, nakon objave raskida saradnje sa Facebookom, prenosi portal expansion.com.

U dokumentima dostavljenim američkom berzanskom kontrolnom telu SEC (Securities and Exćange Commišion), obe kompanije su objavile amandmane na sporazum o saradnji koji je, prema mišljenju velikog broja analitičara, davao Zyngi privilegovano mesto na toj društvenoj mreži.

Kompanija Zynga je, igricama kao što su FV FarmVille i MafiaWars, napravila pravu revoluciju po pitanju igranja igara na Facebooku, pa ni jednoj ni drugoj kompaniji neće biti lako da ponove taj uspeh.

Ovo možda i nije najveći problem Zynga kompanije. Ona je još uvek u postpuku provere da li je istina da FarmWill igra krade podatke korisnika Feja, koji je igraju, a zabeležila je i pad dobiti od 20 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Ipak, za mnoge je veći šok bio to što je Zynga iskoristila premijeru iPad mini tableta, kako bi svojim zaposlenima podelila otkaze. I to nenajavljene!


0   Spam
Korisnica   (2012-12-04 11:30 PM) [Sadrzaj]
Sad ne vazi vise onaj vic o babi i unuku :*

0   Spam
Otrovnica   (2012-12-02 4:08 AM) [Sadrzaj]
A poker? :O